Cine suntem ?

SEHARIA GROUP si-a inceput activitatea in anul 2008 in domeniul productiei de tamplarie pvc si aluminiu. Inca de la inceput motivatia noastra a fost sa oferim ferestre si usi de calitate superioara care sa satisfaca cerintele chiar si celor mai exigenti clienti.

Aplicam cele mai inalte standarde de calitate si cea mai noua tehnologie iar ferestrele si usile oferite de catre firma noastra sunt conform normelor europene in domeniul constructiilor. Prin urmare lucram cu ultimele tehnologii de productie in domeniu (marca Rotox Germania). Personalul este unul caficat, competent si cu experienta, fiind instruit si testat in permanenta. Asiguram calitatea produselor si serviciilor noastre, colaborand cu furnizori recunoscuti la nivel mondial (Veka, Cortizo, GU, Saint Gobain, Profilco, Ramplast, Schuring etc).

Din 2012 am implementat sistemul international de management ISO 9001:2008. De asemenea Seharia Group manifesta o grija deosebita pentru mediul inconjurator, iar in 2012, odata cu aplicarea standardului ISO 9001, a fost implementat si standardul de mediu ISO 14001:2008.

SC SEHARIA GROUP SRL

Oradea, str. Petei nr. 5,
410507, Bihor, Romania

Tel./Fax.: +40 259 422 272

Mobil: +40 748- 204 665

E-mail: office@sehariagroup.ro

Pentru noi, o fereastra trebuie sa respecte cel putin 5 criterii:

Aspect – Gama largă de forme, culori, accesorii și mai ales precizia de realizare si finisare, sunt elementele care permit produselor noastre să se adapteze atat stilului clasic cat si modern.

Confort – Manevrare usoara si durabila a deschiderilor.

Securitate – Produsele noastre sunt recunoscute pentru nivelul ridicate de securitate, care asigură o mai mare protecție locuinței dumneavoastră.

Protectie termica si acustica – ferestrele sunt concepute pentru a va creste confortul si a reduce consumul de energie.

Fiabilitate şi durabilitate – fabricate dintr-un profil de înaltă calitate, ferestrele noastre asigură performanțe excelente în timp. Echipate cu armatură din oțel zincat cu grosime în funcție de dimensiuni, asigură rezistență la stres mecanic și variații climatice.

Ferestrele noastre aduc confort, aspect placut, securitate si protectie caminului dumneavoastra, pentru ca meritati ceea ce este mai bun.

CERTIFICARI

Compania a obtinut numeroase certificate care atesta calitatea superioara a produselor pentru a oferi clientilor produse exceptionale care respecta standardele si normele impuse de Uniunea Europeana.