Sticla reprezinta aproximativ 80% din suprafata unei tamplarii. De aceea este necesar sa se acorde o atentie sporita in alegerea acesteia. O alegere buna permite asigurarea unei atmosfere placute in interiorul locuintei, eliminarea zgomotului și reducerea cheltuielilor de energie.
Ferestrele noastre pot fi echipate cu diverse tipuri de sticla, care au proprietati diverse si, pe langa avantajele garantate, ofera beneficii multiple:

 IZOLARE TERMICA MAXIMA

Coeficientul de transfer termic pentru un pachet termopan de 24 mm cu 2 sticle poate ajunge pana la Ug=1.0 W/m².K.
Valoarea coeficientului de transfer termic poate fi imbunatatita cu adaugarea unei a treia sticle. Se poate atinge valoarea de 0.6 W/m2 K. Astfel obtinem o mai buna izolare termica care va creste confortul din incaperea dumneavoastra. Grosimea poate varia intre 32, 34 si 44 mm in functie de profilul ales.

 SIGURANTA RIDICATA

Scopul principal al sticlei securizate nu este doar acela de a-l proteja pe utilizator, ci mai ales de a proteja cladirile impotriva efracțiilor.
Sticla securizata ESG este in medie de 4 ori mai rezistenta decat o sticla standard la schimbarile de temperatura, vant puternic si lovituri. Este caracterizata de o rezistența sporita la flexiuni si la fisuri.
Sticla securizata laminata este compusa din 2 sticle simple lipite intre ele cu o pelicula de PVB care in caz de spargere actioneaza ca o armatura de care raman lipite bucatile, prevenind astfel accidentele. Numarul sau grosimea componentelor sticlei laminate poate varia, astfel se poate obtine sticla laminata cu caracteristici diferite: 3.3.1, 3.3.2, 4.4.1, 4.4.2.

 CEL MAI BUN CONTROL SOLAR

Tendinta in constructiile moderne este de a folosi suprafete mari din sticla. Cu toate acestea, suprafetele mari de sticla au nevoie de o protectie suplimentara impotriva radiatiilor solare.
Utilizand sticla cu control solar, surplusul de caldura din timpul verii nu poate patrunde in interior. Astfel, locuintele nu se supraincalzesc si nu necesita utilizarea excesiva a aerului conditionat. Va propunem o gama diversa de sticle cu protectie solara: Planitherm 4S, Parsol sau Stopsol.

 PROTECTIE TOTALA

Sticla decorativa sau mata imprastie lumina si va protejeaza de privirile indiscrete. Dispuneti de o gama larga de modele, texturi si culori pentru a va personaliza spatiul dumneavoastra.

Produse din aceeasi categorie