Tamplarie PVC

Caracteristici:

Ferestrele noastre din PVC care sunt caracterizate de calitate, solutii fuctionale inovatoare, siguranta si reducerea consumului de energie. Formele elegante ale profilelor, gama variata a culorilor si accesoriior permit ferestrelor noastre sa se distinga prin eleganta si design.

Profilele pe care le folosim sunt clasa A, 4, 5 sau 6 camere, echipate cu armatura din otel zincat 1,5-3 mm, ceea ce asigura stabilitatea si durabilitatea ferestrelor, precum si o mai buna protectie impotriva zgomotului si schimbarilor de temperatura.

Sticla reprezinta 80% din suprafara unei tamplarii. De accea acordam o atentie sporita acestui aspect, folosind doar sticla de la Saint Gobain. Ferestrele noastre asigura: izolare termica maxima, siguranta ridicata, izolare fonica optima si cel mai bun control solar.

Ferestrele sunt echipate cu sisteme de feronerie marca GU, care ofera fiabilitate inalta, etanseitate perfecta, siguranta maxima (sisteme anti-efractie Wk1 sau Wk2).

Produse

Veka 70

Liniile sale clasice si forma usor rotunjita a profilelor permit ca profilele sa poata fi folosite la orice stil arhitectural, fie el modern sau traditional, cladiri noi sau renovate.

Veka 82

Gama 82 de la Veka, imbina perfect proprietatile izolatoare ale profilului cu o durabilitate si un grad de siguranta crecute.

Designul placut al acestor profile este potrivit pentru orice stil arhitectural, fie ca este vorba despre cladiri noi ultra-moderne, sau cladiri vechi renovate.

Veka Ekosol 70

Culisantele Ekosol sunt extrem de silentioase si pot fi manevrate destul de usor chiar si in cazul unor suprafete vitrate cu dimensiuni mari.

VekaSlide

Sistemul de culisante cu ridicare – VekaSlide reprezinta solutia ideala pentru realizarea unor suprafete mari de sticla, care permit un grad mare de luminozitate.

Tehnologia de culisare prin ridicare asigura un grad ridicat de stabilitate si fuctionare usoara. Pot fi inchise util, suprafete de pana la 17,55 m 2 (L max. = 6,5 ml şi H max. = 2,7 ml).

Ramplast 60 EcoTherm

Design-ul profilului EcoTherm este simplu si modern, ceea ce in combinatie cu proprietatile sale de izolare termica si fonica, fac profilul Ramplast ideal pentru sisteme de tamplarie pvc pentru locuinte sau spatii comerciale.

Profilele sunt ecologice, şi nu sunt tratate cu substante nocive pentru organismul uman sau mediul inconjurator, fiind astfel reciclabile 100%.

Ramplast 70 EcoLux

Seria EcoLux este un sistem premium, cu parametri de izolare termica si fonica exceptionali, un design cu muchii rotunjite si dimensiuni compacte.