Tamplarie Aluminiu

Caracteristici:

Tamplaria din aluminiu asigura o mai buna functionalitate, rezistenta la actiunea factorilor de mediu, intretinere usoara si o gama variata de culori RAL sau anodizate.

Gama noastra de produse din aluminiu cu bariera termica va ofera cele mai avantajoase si eficiente optiuni, fie ca vorbim despre o simpla fereastra, culisante sau pereti cortina.

Sistemele de aluminiu oferite de noi se pot utiliza in toate domeniile, de la sectorul public, la cel privat, de la cel industrial, la cel rezidential. Tamplăria de aluminiu se caracterizeaza prin stabilitate ridicata, rezistenta in timp si posibilitatea de a executa tamplarii de dimensiuni mari, oferidu-va stabilitate, protectie si confort.

Pereti Cortina

Noua generatie de fatade formata dintr-un sistem de baza cu o gama ampla de montanti si traverse, ofera solutii pentru toate necesitatile estetice si constructive ale proiectelor arhitectonice prin solutionari integrale.

Avand calitati de izolare termica si fonica superioare si prezentand posibilitati nemarginite in ceea ce priveste designul modern, peretii cortina din sticla sau aluminiu sunt alegerea optima atat pentru constructii de birouri sau banci, cat si pentru inchiderea unor spatii interioare sau pentru constructia de luminatoare (autoportante sau aplicate pe structuri din otel, beton sau lemn).

Obloane

Va oferim sisteme de protectie solara pentru ferestre cu lamele fixe sau mobile.

Sistemele de protectie solara sunt disponibile in multiple variante functionale cu diverse tipuri de deschideri si o gama larga de feronerie si accesorii.