La finalul anului 2013 compania SEHARIA GROUP SRL a achizitionat un software integrat pentru productie, Winarhi 6 Professional, pentru a eficientiza procesul de ofertare si productie. Odata cu introducerea acestui soft va scadea timpul de executie al comenzii si va genera indirect o scadere a cheltuielilor prin pregatirea din timp a comenzilor de materie prima. De asemenea partenerii nostri vor beneficia de acelasi soft de ofertare si implicit de preturi mai bune la achizitia de tamplarie PVC.

Winarhi 6 comunica in retea cu utilajele ROTOX din hala de productie astfel incat comenzile optimizate sunt trecute automat in productie si se pot vizualiza pe monitoarele utilajelor. In viitorul apropiat se doreste achizitia unui soft de urmarire a productiei astfel incat in orice moment se poate afla stadiul din productie a unei comenzi.

Despre WinArhi

Este un program de calculare a consumului de materiale pentru tâmplaria de usi si ferestre. Pe baza consumului de materiale se bazeaza calcularea si tiparirea ofertei si a celorlalte documente aferente. Programul poate fi folosit, de asemenea, ca ajutor în productie prin calcularea automata a dimensiunilor de debitare a profilelor, a geamului si usii, consumului de materiale, fisei de feronerie si optimizarea debitarii profilelor.