Conform unui vechi proverb „Paza bună trece primejdia rea”, securizarea locuintei reprezinta cel mai important aspect al caminuilui familiei. Pentru securizarea locuintei exista o multitudine de sisteme, insa la indemana este achizitionarea unei uși care sa descurajeze infractorii. Siguranta este crescuta, cu cat timpul necesar pentru o potentiala spargere este mai mare, astfel incat raufacatorii pot fi surprinsi.

MACO Prodimpex are capital integral autohton, este situata in orasul Pantelimon si este specializata in fabricarea usilor metalice de acces. In 1992, la infiintare, activitatea era axata pe productia industriala de garduri, scari, balcoane, cabine metalice. Trei ani mai tarziu, membrii echipei societatii au realizat un produs nou: usa metalica de siguranta conceputa pe baza ideilor proprii, care au fost brevetate.

In 20 de ani de productie exclusiv a usilor, cei 55 de specialisti au dezvoltat 4 modele. Cel proiectat in 2013 are nivel de securitate clasa 4. Este o mandrie pentru singura companie romanească din domeniu, in conditiile in care standardele internationale ajung pana la clasa 6 de securitate.

Pentru executia tocului usii se foloseste tabla dublu decapata de 1,5 mm grosime. Acesta este prevazut cu stantari pentru feronerie, elemente de montaj pentru balamale, rigidizări suplimentare. Protectia anticoroziva se face prin vopsire in camp electrostatic metalic.
In vederea imbunatatirii fluxului tehnologic, echipa manageriala de la MACO Prodimpex intentioneaza sa achiziționeze un utilaj de injectat performant, iar pentru diversificarea produselor, sa realizeze o usa de detentie.

Sursa: YouTube