Intr-o piata aflata in continua schimbare, unde cerintele si asteptarile clientilor cresc de la o zi la alta, propunem o noua solutie capabila sa raspunda celor mai riguroase exigente. Nevoia de inovatie si de o diversificare a culorilor si design-ului, pentru ca profilele PVC sa se armonizeze in universul creat de arhitecti, Veka vine cu un nou concept de culori – VEKA SPECTRAL. Datorita unei rezistente deosebite impotriva zgarieturilor si a factorilor de mediu, dar si a faptului ca beneficiaza de durabilitatea clasei A, exclusiva in cadrul solutiilor VEKA, noua platforma cromatica vine cu o garantie de 10 ani cu privire la rezistenta la intemperii.

O noua dimensiune estetica

VEKA SPECTRAL propune in premiera un design original si o paleta cromatica ultramata. Procesul rafinat de lacuire prin calire confera o senzatie catifelata la atingere, asigura o rezistenta sporita la zgarieturi si factori naturali externi. In plus, efectul Anti-Graffiti protejeaza impotriva amprentelor, respinge impuritatile si faciliteaza curatarea. Inovatia in tehnologia finisarii suprafetelor consta si in diversificarea design-ului prin efecte metalice, ceea ce permite un raspuns scurt la tendintele arhitecturale.

Culorile din aceasta din gama (anthrazit ultramatt, fenstergrau ultramatt si umbra ultramatt) sunt definite prin eleganta si sunt dedicate clientilor cu viziune, care isi doresc un design atipic in locuintele lor. Pe viitor vom reveni cu alte modele si texturi, dar si alte versiuni de culori, de la ultra-matt la high-gloss.

Absorbtie redusa la caldura si rezistenta

Pastrand calitatea recunoscuta la nivel international, noua tehnologie este caracterizata atat de culoare si design inovator, cat si de trasaturi inegalabile precum absorbtia redusa de caldura, ce duce la stabilizarea profilelor si rezistenta la schimbarile de temperatura si umiditate.

Mai mult, VEKA SPECTRAL este complet reciclabil, iar procesul de prelucrare nu implica modificari pe liniile de fabricatie.